Vanvittig video: Fører kravler ud ad vinduet på den fynske motorvej

En ubehagelig video. Så kort kan denne video vel beskrives, hvor en ung mand kravler ud af førervinduet på sin bil, mens den kører på den fynske motorvej.

Af
Daniel Sennek

Stefan kom kørende på denske motorvej, da bilisten i en danskregistreret Saab teede sig decideret åndssvagt i trafikken. Det skriver Ekstra Bladet.

"Vi kommer kørende på motorvejen, og omkring Ejby trækker han i sidste øjeblik ud foran os for at komme uden om en lastbil. Han føler åbenbart, at jeg er provokerende, fordi jeg ligger tæt på ham, så han bremser. Jeg trækker ind til højre, da vi har passeret lastbilen, og han trækker så igen ind foran mig og bremser. Han bliver nede på 80-90 km/t, og jeg trækker ud igen for at overhale, men så trækker han ud igen og begynder at give mig fingeren ud ad vinduet," fortæller Stefan til Ekstra Bladet.

Chikanen fortsætter og bilisten bliver ved med at trække ind og ud lige efter Stefan. Pludselig ligger han midt på vejehn, så Stefan hverken kan komme forbi den ene eller anden vej. Stefan beder sin kæreste om at filme, da han frygter, hvad han kan finde på.

"Og så begynder han at kravle ud ad vinduet," siger Stefan. Se videoen HER.

Stefan har meldt bilisten til politiet, men altså også sendt videoen til Ekstra Bladet for at gøre opmærksom på den hensynsløse kørsel på det tæt trafikerede strækning.

Publiceret 19 September 2018 07:21