Wallait Khan er far til LTF-bandeleder Shuaib Khan og samtidig tidligere lokalpolitiker i Københavns Kommune, hvor han sad i borgerrepræsentationen. Nu skal han og konen, ifølge dagens dom i boligretten, forlade deres lejlighed.

Wallait Khan er far til LTF-bandeleder Shuaib Khan og samtidig tidligere lokalpolitiker i Københavns Kommune, hvor han sad i borgerrepræsentationen. Nu skal han og konen, ifølge dagens dom i boligretten, forlade deres lejlighed. Foto: Claus Bech / Ritzau Scanpix

Bandeleders forældre smides ud af deres lejlighed

Boligretten har talt. LTF-bossens forældre skal fraflytte deres lejlighed på Nørrebro

Boligretten har torsdag besluttet, at forældrene til lederen af indvandrerbanden Loyal To Familia, Shuaib 'Shebi' Khan, kan smides ud af deres lejlighed på Nørrebro, som de ellers har boet i i 34 år. Det skriver tv2.dk.

Sagen begyndte i juli, da LTF-bossen blev dømt for trusler mod en politibetjent. Det fik boligselskabet FSB, som ejer forældrenes lejlighed, til at opsige deres kontrakt med begrundelsen, at deres søn, som på tidspunktet havde adresse i lejligheden, skabte utryghed blandt de andre beboere i området.

Forældrene, Razia Khan og Wallait Khan, indgav en klage over afgørelsen til boligretten, men retten har altså nu truffet en afgørelse, som ikke endte i deres favør.

Familien skal flytte ud af sin lejebolig ved udgangen af oktober og derudover betale mere end 30.000 kroner i sagsomkostninger, skriver tv2.dk.

De har fire uger til at anke.

Publiceret 20 September 2018 15:12