Salve af skud affyret fra Mercedes ved tankstation: Endnu en visitationszone indført

Københavns Vestegns Politi har indført visitationszone i Ishøj efter skudepisode lørdag aften. Se flere fotos og video på Localeyes.dk

Af
Jacob Nielsen

Efter en ny skudepisode i Ishøj lørdag aften omkring klokken 21.45 har politidirektøren for Københavns Vestegns Politi besluttet at indføre visitationszone i dele af Ishøj fra midnat.

Baggrunden for beslutningen er , at der nu har været to skudepisoder de seneste to lørdage. Sidste lørdag på Ishøj Parkvej, hvor to mænd blev ramt, og altså igen i går aftes på Landlyst Vænge, hvor ingen dog er meldt ramt.

Ved lørdagens skyderi kom en lys - muligt champagnefarvet - Mercedes A180 kørende og fra den blev der skudt mod en gruppe personer, som stod ved tankstationen. Tre skud ramte parkerede biler.

Mercedesen kørte efterfølgende væk i retning mod motorvejen.

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner, som har set eller hørt noget mistænkeligt før, under eller efter skyderiet. Man kan henvende sig døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48 eller via 114.

Politiet vurderer, at episoderne kan relateres til den aktuelle konflikt i det Storkøbenhavnske område efter en bandegruppering fra Nørrebro er blevet splittet op i nye grupperinger med forbindelse til Nørrebro/Nordvest-området i København og Greve/Hundige-området.

"Borgerne i Ishøj skal kunne føle sig trygge, og de her skyderier skal standses - det er vores prioritet. Derfor er vi talstærkt til stede i aften og de kommende dage - og en visitationszone er et godt værktøj til at gøre det svært for bandefolk at bedrive deres kriminalitet," sagde politidirektør Kim Christiansen fra Københavns Vestegns Politi lørdag aften.

På kortet herunder kan du se, hvor visitationszonen gælder.

Publiceret 23 September 2018 00:00