Fotos af Vestre Landsret i Viborg. Fotograferet november 2014 efter aftale med Marie Clemmesen

Fotos af Vestre Landsret i Viborg. Fotograferet november 2014 efter aftale med Marie Clemmesen Foto: Lars Guldager

Skamferede mands penis i villahave: Nu skal uhyggelig jalousi-sag afgøres

Retssag mod fire personer starter ved Landsretten i Sønderborg

Af
Jacob Nielsen

Mandag begynder ankesagen mod tre mænd og en kvinde, som er dømt for at have skamferet en mands penis under et brutalt overfald, ved Vestre Landsret i Sønderborg. Det skriver jv.dk.

De dømte er alle i familie med hinanden og med afghanske rødder. Ifølge byretsdommen overfaldt de en nu 44-årig mand i en villahave i Tinglev mandag aften den 1. maj 2017 og skamferede hans penis med en kniv, fordi den 44-årige havde indledt et forhold til en ekskone til en af de dømte. Jalousi skulle være motivet.

Naboer fortalte dengang, at de hørte vilde skrig og råb fra haven, og det endte med, at nogle blev direkte øjenvidner til det grusomme overfald, da man fysisk måtte vride personerne væk fra offeret, indtil politiet ankom.

De fire gerninsmænd blev samlet idømt ni års fængsel og udvisning af Danmark for bestandig for det bestialske overfald, men de valgte alle at anke dommen på stedet, og det er den ankesang, som fra mandag begynder i Sønderborg.

Mens tre af de dømtes forsvarere går efter frifindelse, har den ene af de dømte valgt at frafalde sin anke. Anklageren vil have skærpet straffen mod alle fire, skriver jv.dk.

Publiceret 23 September 2018 11:39