Foto: Mostphotos

Farttosse brændte dæk af i p-kælder - det fortryder han sikkert nu

Videoovervågning har gjort det nemt at finde frem til bilisten, som udøvede hærværk på p-kælder i Odense

Af
Jacob Nielsen

Om det er de klassiske biljagter gennem øde parkeringskældre i Hollywoodfilm, der i slutningen af august inspirerede en bilist til at køre råddent og brænde dæk af i p-kælderen under Odeon i Odense, vides ikke.

Faktum er, at vedkommende meget vel kommer til at stå til regnskab for kørslen, og det kan blive en særdeles dyr affære. Dækafbrændingen har nemlig efterladt så voldsomme spor af gummi, som ikke kan vaskes af, at det kræver afslibning og nymaling af gulvet med en specialmaling, skriver Fyens.dk.

Sagen er anmeldt til politiet, og de har haft gode muligheder for at finde frem til den skyldige bag de vilde hjulspin og håndbremsevendinger. Hele parkeringskælderen er nemlig videoovervåget, og der bliver oven i købet med store bogstaver gjort opmærksom på, at der sker nummerpladeregistrering, så bilen, en Peugeou 406 årgang 2004, var hurtigt afsløret, oplyser firmaet bag p-kælderen til Fyens.dk.

Hærværket er sket i den nederste af de to etager, og reparationen af gulvet vil betyde, at man skal afspærre den del af p-kælderen. Peugeot-ejeren kan derefter se frem til en større regning, som bliver en dyr lærestreg.

Publiceret 24 September 2018 12:56