26-årig far tiltalt for at give baby blødninger i hjernen: "Jeg har ikke gjort det, mor"

En 26-årig mand er tiltalt for at have skadet en af sine tvillingedrenge, så denne fik alvorlige kvæstelser i hjernen.

Af
Daniel Sennek

Den 26-årige mand fra Als er tiltalt for den uhyggelige forbrydelse, der muligvis har sat drengen i livsfare. Det skete, da drengen på bare to måneder to gange på tre dage måtte hastet til først Aabenraa Sygehus og derefter Odense Universitets Hospital.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Den 26-årige mand er tiltalt for ekstrem farlig vold mod den lille dreng, hvor han risikerer mindst fire års fængsel, hvis han kendes skyldig. På sygehuset anden gang opdagede lægerne, at der var blødninger inde i hjernen. Skaderne ledte lægerne hen på "Shaken Baby Impact Syndrome", hvilket vil sige, at den lille baby har været i livsfare grundet rystevold.

Den første dag i retten vidnene den tiltaltes mor, hans kæreste og hendes søster. Alle fortalte om en sød og kærlig far.

"Han tænker jo de var lavet af porcelæn. Det ville han aldrig gøre," fortalte farmoderen i retten ifølge Jydske Vestkysten. Hun blev kontaktet af den tiltalte - sin søn - da denne var blevet anholdt med mistanke om ruskevolden.

"Han sagde: "Jeg har ikke gjort det mor." Hvis han var ond, så ville han jo have rusket begge børnene," forklarede farmoderen i retten ifølge Jydske Vestkysten.

Volden skulle ifølge anklageskriftet være fundet sted 1. og 3. april 2017.

Publiceret 09 October 2018 07:32

SENESTE TV