Kvinde amok med kniv: Tre andre kvinder angrebet efter skænderi

En 21-årig kvinde gik amok på tre andre kvinder og angreb blandt andet med en kniv.

Af
Daniel Sennek

Klokken var 22.51, da politiet blev alarmeret og rykkede ud med flere patuljer og en ambulance. Det skete i Ladegårdsparken Vest i Holbæk, hvor nogle kvinder havde anmeldt, at de var blevet stukket med en kniv uden for en beboelsesejendom.

På stedet traf politiet to kvinder, som havde overfladiske ridser efter at være blevet stukket med en kniv og endnu en kvinde, som havde fået slag af den mistænkte kvinde, der var flygtet fra stedet i retning mod Knudskovparken.

Kvinderne blev tilset af ambulancepersonalet og afhørt til sagen. To af dem havde været i diskussion med den mistænkte, da den tredje kvinde lagde sig imellem. Diskussionen udviklede sig, da den mistænkte anvendte en mini-nøgleringskniv til at angribe kvinderne, som også blev slået.

Under politiets ophold på stedet returnede den mistænkte kvinde, som straks blev anholdt som mistænkt for grov vold mod de øvrige tre kvinder på 18, 25 og 29 år fra Holbæk. Den anholdte – en ædru, 21-årig kvinde fra Holbæk – var ikke længere i besiddelse af den anvendte kniv, som hun mistænktes for at have skaffet sig af med under flugten fra gerningsstedet.

En hundepatrulje ledte med politihunde i området, men fandt ikke kniven. Efter endt sagsbehandling og afhøring til sagen løslod politiet den 21-årige, da der ikke var grundlag for fremstilling af hende i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Hun er fortsat sigtet i sagen og vil høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Publiceret 18 October 2018 10:51

SENESTE TV