Foto: Svensk Politi

Foto: Svensk Politi

Jacob bad konen om skilsmisse: Det skulle han aldrig have gjort

Sag om grov mishandling afgjort i retten

Svenske Jacob, nu 42 år, og en kvinde, 36 år, blev smaksforelskede. De bliv gift og fik børn. Men ægteskabet fungere ikke, og Jacob bad om at blive skilt. Det skulle han aldrig have gjort..

Han blev lokket til møde i en skov, og her blev han brutalt overfaldet af konen, hendes bror og mor, skriver den svenske avis Expressen..

Den opsigtsvækkende sag blev afgjort i retten forleden, da Jacobs svorger og svigermor blev idømt henholdsvis ni og syv års fængsel for mordforsøg. Den 36-årige kvinde, som Jacob siden er blevet skilt fra, fik en dom på fire års fængsel for mishandling af særlig grov karakter.

Jacob spurgte sin kone, hvad meningen var, men i stedet for at få en forklaring, løb den 36-årige kvinde direkte mod ham med en elektrisk stødpistol. Sekundet senere mærkede han en stor smerte i skulderen. Da han vendte sig om, så han, at kvindens bror kastede med sten og havde kursen lige mod ham.

Det brutale overfald stoppede dog ikke der. Den rasende ekskone havde også fået sin egen mor med på holdet, og sammen sparkede, slog og mishandlede de tre familiemedlemmer den forsvarsløse Jacob, der fik så mange tæsk, at blodet angiveligt sprøjtede ud af hovedet.

Foto: Svensk Politi

Foto: Svensk Politi

De efterfølgende billeder, som svensk politi har videregivet efter mordforsøget, taler da også sit tydelige sprog.

Ekskonen valgte i retten af anke sin dom, men det blev afvist af den svenske højesteret.

Expressen bringer ikke Jacobs efternavn eller navne på de tre dømte.

Publiceret 20 October 2018 00:00

SENESTE TV