"Lasse råber: 'Kør for helvede!": Gravide Sanne og hendes mand i bagholdsangreb ved udrejsecenter

På en mørk landevej den 4. januar i år blev Sanne og Lasse angrebet i et bagholdsangreb ved Udrejsecenter Kærshovedgård ved Ikast. Men politiet har henlagt sagen selvom en lignende episode har fundet sted.

Af
Daniel Sennek

"Der kommer ret pludseligt en mand ud foran bilen. Han kommer ud derinde fra buskadset i grøftekanten. Lige pludselig står han bare foran bilen. Han begynder at vifte med armene. Jeg bremser ned af ren refleks. Ellers var jeg kørt ind i ham. Han står midt ude på vejen."

Sådan fortæller Sanne på 21 år til B.T. om den chokerende episode, der stadig sidder i hende selv - og manden Lasse på 25 år. Episoden udspillede sig en mørk vinteraften, den 4. januar, på en landevej ved Udrejsecenter Kærshovedgård

Den 4. januar er Sanne gravid i sjette måned, og hun sidder bag rattet den aften. Da de er bremset ned kommer to yderligere mænd pludselig ud af mørket. De flår i håndtaget, slår på ruden og prøver at komme ind i bilen. Heldigvis er bildørene låst.

"Lasse råber bare: ‘Kør, for helvede!’, og så træder jeg speederen i bund. Ham i midten når lige at hoppe til side. Jeg var meget tæt på ramme ham," fortæller Sanne til B.T.

De ringer omgående til alarmcentralen, men selvom politiet er hurtigt fremme, finder de ikke frem til nogen gerningsmænd. Politiet retter dog hurtigt mistanken mod beboere Kærshovedgård på baggrund signalementerne, gerningssted og tidspunktet, siger Ole Henriksen, politiinspektør og leder af lokalpolitiet i Midt- og Vestjyllands Politi til avisen.

Men nu har politiet henlagt sagen - også selvom en dengang 20-årig ung kvinde blev udsat for lignende blot en uge tidligere. Sanne og Lasse er stadig rystede den dag i dag og lever med hemmelig adresse.

Publiceret 22 October 2018 00:00

SENESTE TV