Jens sparkede døren op og skar halsen over på sin underbo: "Han er så død, som man kan blive"

38-årige Jens Thor Andersen dræbte på mest brutale vis sin underbo. Nu har han fået sin dom.

Af
Daniel Sennek

Natten til den 25. maj sparkede Jens Thor Andersen døren op til sin underbo i Sønderparken i Holstebro. Den 38-årige snarlige drabsmand var bevæbnet med to dolke - og i underboens lejlighed gik han til angreb på den 53-årige mand, som Jens Thor Andersen mente forfulgte og aflyttede ham.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Angrebet med dolkene endte med at Jens Thor Andersen skar halsen over på underboen over og dræbte ham. Herefter ringede han selv til alarmcentralen klokken 03.28. I 12 minutter fortæller han helt roligt, at han har dræbt sin underbo.

"Alarmcentralen: Er du sikker på, at han er død?"

"Tiltalte: Ja, han er død. Han er så død, som man kan blive."

En patrulje bliver sendt til stedet undervejs i samtalen og anholder 38-årige Jens Thor Andersen.

I retten, hvor sagen mod den 38-årige behandles i dag, erkender han, at han dræbte sin underbo, som han mente forfulgte og aflyttede ham. Og på drabsnatten havde han bare fået nok.

"Det skulle have en ende," forklarede den tiltalte i sin tilståelse, der blev læst op i retten, ifølge Dagbladet Hosltebro-Struer.

Retslægerådet har erklæret den 38-årige Jens Thor Andersen for stærkt sindsyg, og i retten blev han idømt anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid, da der er risiko for, at han på fri fod vil gøre noget lignende igen.

Publiceret 01 November 2018 07:49