Arkivfoto

Arkivfoto

Plyndrede pengetransport og hæveautomat - forsvandt på damecykel

Nyt i sagen om usædvanligt frækt tyveri

Midt- og Vestsjællands Politi anholdt i morges klokken 04.59 fire personer, tre mænd og en kvinde, alle fra Kalundborg området. De blev sigtet for tyveri af særlig grov beskaffenhed, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Årsagen til anholdelserne er en sag fra Torvet i Ubby, Jerslev Sj. ved Kalundborg, tilbage fra den 29. maj 2018 klokken 11.39, hvor en mand brød igennem taget indtil en forretning, der har en pengeautomat. En pengetransport kom til stedet for at fylde automaten, og lige efter skete tyveriet.Gerningsmanden fik et pengenet med et kontantbeløb op via loftet og videre ud på taget, hvorefter han forsvandt fra stedet på en damecykel.

Midt- og Vestsjællands Politi har siden efterforsket sagen, så politiet i dag kunne sigte og anholde de fire personer. En 26-årig mand og en 46-årig kvinde blev løsladt ved middagstid efter at have afgivet forklaring. De er fortsat sigtet i sagen.

To mænd, en 53-årig og en 25-årig, blev ved middagstid fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Retsmødet foregik for lukkede døre.

Retsmødet er netop afsluttet, og de to mænd blev varetægtsfængslet i fire uger frem til den 4. december 2018, da retten fandt, at der var begrundet mistanke mod dem begge, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Publiceret 07 November 2018 16:01

SENESTE TV