Fire kidnappede piger, smadret patruljevogn og to betjente på skadestuen

Et voldsomt natligt drama fandt sted natten mellem tirsdag og onsdag i Skanderborg, da politiet eftersatte en bilist, der angiveligt havde kidnappet fire piger fra Odense.

Af
Daniel Sennek

Fire unge piger hævdede, at de var blevet kidnappet, en patruljevogn blev totalsmadret og to betjente røg på skadestuen. Det var resultatet af et sandt drama natten mellem tirsdag og onsdag i Skanderborg, oplyser fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi, til Horsens Folkeblad.

Det hele tog sin start, da en 18-årig pige fra Odense kontaktede politiet klokken 03.10, hvor hun fortalte, at hun - sammen med tre andre piger mellem 16 og 19 år - var blevet kidnappet. De var angiveligt blevet tvunget ind i en bil i Odense, og nu sat af på Vroldvej i Skanderborg.

Politiet hastede til stedet, hvor de fandt de fire piger, der kunne identificere bilen, de var tvunget ind i. Den blev eftersat af en patrulje, men det endte brat.

"Efter en kort eftersættelse ramte patruljebilen et stengærde i krydset Vroldvej og Vestergade. Patruljebilen blev svært skadet, og de to betjente måtte en tur på skadestuen, men er udskrevet igen," siger Poul Steffensen til avisen.

Det lykkedes ikke for politiet at standse bilen, men til gengæld tog historien en helt anden drejning.

"Historien om kidnapning holdt ikke vand. Det var en helt anden historie, der kom frem, da vi talte med dem, så der kommer et efterspil. De har været i bilen, det er der ingen tvivl om, men hvorvidt de er tvunget ind, er der tvist om," siger Poul Steffensen til Horsens Folkeblad.

Publiceret 08 November 2018 09:57

SENESTE TV