Arkivfoto: JN

Hvem er disse kvinder? Gjorde tilnærmelse til 56-årig kvinde i butikscenter

To kvindelige "dansetyve" har været på spil i butikscenteret Ringstedet i Ringsted. Nu efterlyses de

Af
Jacob Nielsen

En 56-årig kvinde anmeldte onsdag, at hun tirsdag omkring klokken 13 havde mødt to yngre kvindelige tricktyve i Ringstedet i Ringsted.

De to fremmede kvinder spurgte om vej til Ringsted Station, og mens den 56-årige kvinde forsøgte at forklare dem vejen, tog den ene kvinde fat i hendes arm og begyndte at danse rundt med hende.

Den 56-årige undrede sig over kvindens tilnærmelser, men bemærkede ellers ikke noget i første omgang. Men da hun lidt senere sad i sin bil på parkeringspladsen, opdagede hun, at hun manglede to guldarmbånd og en ring i hvidguld.

De to kvindelige tricktyve beskrives således:

A: Østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm., spinkel af bygning, hvid i guden, sort, mellemlangt hår, talte engelsk med accent. Var iført grå jakke og medbragte en Aldi-pose.

B: Østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 170-175 cm., spinkel af bygning, hvid i huden, sort, mellemlangt hår med hestehale. Talte engelsk. Var iført sort dunjakke og medbragte en taske.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Lokalpolitiet i Ringsted hører meget gerne fra vidner, der har bemærket de to kvinder i området omkring butikscenteret Ringstedet tirsdag omkring kl. 13.00. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 08 November 2018 13:22

SENESTE TV