Mohamed sparkede døren ind til ekskæreste: Forsøgte brutalt at voldtage hende

Den 35-årige Mohamed Ahmed Adbulkadir slap for udvisning, da han blev dømt for voldtægtsforsøg af sin ekskæreste. I stedet fik han et år og ni måneders fængsel.

Af
Daniel Sennek

Den 35-årige Mohamed Ahmed Abdulkadir mødte op på ekskærestens adresse den 3. september. Uanmeldt - og trods et tilhold mod ekskæresten - sparkede han døren ind, forsøgte at voldtage hende, raserede hendes hjem og stjal forskellige personlige kort fra hende. Han er nu ved Retten i Esbjerg blevet idømt et år og ni måneders ubetinget fængsel.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Mohamed Ahmed Abdulkadir og ekskæreste har en datter sammen, der er seks år gammel, men i sommeren 2017 brød kvinden forholdet og så ham ikke siden. Indtil han sparkede døren op den 3. september.

"Han svedte, var hidsig og aggressiv og havde et helt vildt blik i øjnene. Han kommanderede mig til at gå ind i soveværelset og til at tage tøjet af, og han trak mig i håret og i armene," forklarede kvinden i retten ifølge Jydske Vestkysten.

Kvinden blev kastet på sengen, mens hendes cowboyshorts blev knappet op. Mohamed var sekunder fra at voldtage hende, da han opdagede et gardin, der ikke var trukket ned. Da han rakte over hende for at trække det ned, stak hun af - alt hvad remmer og tøj kunne holde. Hun løb til sin fars bolig med manden i hælene det meste af vejen.

Den 35-årige mand nægtede sig skyldig i forsøg på voldtægt. Han erkendte at have sparket døren ind, men han nægtede at have rørt kvinden overhovedet.

"Jeg kom for at se min datter og for at spørge til 10.000 kroner, som min ekskæreste havde hævet fra min konto uden tilladelse. Jeg er ked af, at jeg sparkede døren ind, men jeg var på stoffer, og det slog klik for mig, og det var også derfor, jeg smadrede hendes hjem bagefter. Da jeg kom ind, løb hun ud fra huset og ned til sin far, jeg har ikke rørt hende, hvorfor skulle jeg dog det," sagde manden i retten ifølge Jydske Vestkysten.

Publiceret 08 November 2018 06:57

SENESTE TV