Foto:

Mistænkt for at tæske sin 34-årige kone ihjel: Hvor er Kamran?

Af
Jacob Nielsen

I et hus tæt ved Osted Butikscenter i Osted syd for Roskilde blev en 34-årig kvinde den 2. oktober fundet med mistænkelige skader på kroppen. Det var kvindens tre børn som slog alarm til politiet. Kort efter var kvinden på vej mod Rigshospitalet i en ambulance, men hendes liv stod ikke til at redde.

Den 34-årige kvinde havde været udsat for brutal vold med døden til følge, og nu efterlyser Midt- og Vestsjællands Politi hendes mand, 37-årige Kamran Khan.

På gerningstidspunktet boede ægteparret sammen med deres børn i huset i Osted - men nu har politiet ingen formodninger om, hvor Kamran Khan opholder sig.

Han har som mistænkt i sagen været løbende i dialog med sin forsvarer, men har, trods flere aftaler om at melde sig selv, valgt at udeblive.

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser ham nu, da man vil sigte og fremstille ham i grundlovsforhør for vold med døden til følge.

Kamran Khan beskrives som: Mand, 37 år, født Pakistan, 181 cm høj, kraftig af bygning, brune øjne. Særlige kendetegn: Ovalt ar på venstre kind under øjet. Tribal tatovering på højre håndryg.

Politiet oplyser desuden, at Lejre Kommune drager omsorg for parrets tre børn, som er henholdsvis 4, 15 og 16 år.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Oplysninger om den efterlyste Kamran Khan gives til Midt og Vestsjællands Politi på telefon 4635 1448 eller via nærmeste politi på telefon 114.

Publiceret 09 November 2018 11:57

SENESTE TV