Arkivfoto

Arkivfoto Mostphotos

Anettes fugl død, da dyrehandler klippede kløer: Gav hende blot en anden fugl med hjem - og sagde intet

Da Anette Kjellegaard nymfeparakit Stritter mandag skulle have klippet kløer hos Bonnie Dyrecenter i Slagelse, døde den. Men i stedet for at sige noget til Anette, gav de hende blot en anden fugl med hjem - med et stort smil på læben.

Af
Daniel Sennek

48-årige Anette Kjellegaard mistede mandag sin nymfeparakit Stritter, der døde, da under klipning af kløer hos Bonnie Dyrecenter på Kinavej i Slagelse. Men hun fik ingenting at vide - i stedet fik hun blot en anden fugl med hjem, mens hun blev sendt ud af butikken med et stort smil på læben.

Det skriver Sjællandske.

"Jeg kigger ikke i kassen på vej hjem, og da jeg skal have det kræ ud af kassen, bider det mig til blods. Så jeg putter fuglen ind i buret. Men den siger også lyde, den aldrig har sagt før, og hoppede på pinden, som min fugl aldrig har gjort før," fortæller Anette Kjellegaard til avisen.

Det går hurtigt op for hende, at det ikke er Stritter, som hun har fået med hjem, men en anden fugl. Omgående tager hun kontakt til dyrehandleren på Facebook, men der kommer intet svar. Men endelig mandag aften ringede en af indehaverne, Benny Siering.

"Men da han så endelig ringer, er han ikke meget værd. Jeg spørger jo, hvad de har gjort ved min fugl - men den er desværre død, siger han. Og så tænker jeg: Det er simpelthen bare løgn. Han spurgte, hvor mange tusinde kroner jeg skulle have. Men lige meget hvor meget jeg får, holder jeg ikke min mund. Det her handler heller ikke om penge, men om moral. En ting, er at den er død - noget andet er, at de prøver at give mig en anden og forkert fugl med hjem," raser den 48-årige til Sjællandske.

Bonnie Dyrecenter ønsker ikke at kommentere sagen overfor Sjællandske.

Publiceret 13 November 2018 11:12

SENESTE TV