Nabo til uhyggelig drabsmand: "Vi havde håbet, at det ikke var ham"

Søndag morgen fandt politiet en 40-årig kvinde dræbt og påbegyndt parteret. En 28-årig mand er blevet anholdt.

Af
Daniel Sennek

"Han er altid pæn i tøjet og ligner en, der går op i sit udseende. Han kører også i en fin bil, og vi har flere gange mødt ham i gadebilledet om morgenen, når han skulle afsted."

Sådan fortæller en nabo til den 28-årige mand, der er anholdt og sigtet for drab og påbegyndt partering af en 40-årig kvinde. Det skriver B.T. Naboen ønsker at være anonym.

"Vi havde håbet, at det ikke var ham, men da vi så læste beskrivelsen af ham, vidste vi godt, hvem det var. Det er lidt underligt, det hele. For som vi har hørt det, så har folk haft et okay indtryk af ham," siger naboen, der kan se over til garagen, hvor kvinden lå myrdet og forsøgt parteret, til B.T.

Den 28-årige mand er anholdt og sigtet for at have dræbt en 40-årig kvinde med en kniv, ligesom han er sigtet for usømmelig omgang med lig. Ifølge politiet var mødet mellem kvinden og manden helt tilfældigt på værtshuset Jagthuset.

Manden og kvinden forlød værtshuset, og politiet søger vidner, der kan fastlå mandens og kvindens færden derfra og til klokken 04.48, hvor politiets første patrulje ankom til gerningsstedet.

Publiceret 13 November 2018 07:37

SENESTE TV