Tre børn fandt deres mor banket til døde: Nu har faderen meldt sig selv

I sidste uge efterlyste politiet en 37-årig mand med pakistanske rødder. Det skete, da politiet fandt mandens kone banket ihjel. Nu har manden meldt sig selv.

Af
Daniel Sennek

Den 37-årige mand med pakistanske rødder boede i Osted med sin 34-årige kone og deres tre børn. Konen blev i sidste uge fundet gennembanket af netop parrets tre børn - og faderen var ikke hjemme. Moderen blev hastet til Rigshospitalet med døde af sine kvæstelser. Nu har den 37-årige fader meldt sig selv.

Det skriver Roskilde Avis.

"Mandag klokken 15.30 meldte han sig selv på politigården i Roskilde, hvor han mødte op med sin forsvarer. Han skal nu sigtes for dødelig vold mod sin 34-årige kone," siger politikommissær Kim Løvkvist til avisen.

Den nu afdøde 34-årige kvinde var mor til tre børn på 4, 15 og 16 år. Det var dem, der fandt deres mor i ilde tilstand og kontaktede politiet. Kvinden døde kort tid efter, at hun var blevet kørt til Rigshospitalet.

De tre børn er i Lejre Kommunes varetægt. Den mistænkte 37-årige familiefar har fået en beskikket forsvarer.

"Vi vil gerne sigte ham for vold med døden til følge og fremstille ham i grundlovsforhør i løbet af dagen," siger politikommisæren til Roskilde Avis.

Publiceret 13 November 2018 09:10

SENESTE TV