Modelfoto.

Modelfoto.

Østeuropæisk tricktyv i kæmpe brøler: Efterladt med lang næse

Forsøg på at udføre "hjemmeplejetricket" blev afsløret ved døren

Af
Jacob Nielsen

Mandag eftermiddag ved 13-tiden bankede det på døren hos en kvinde på Slettevej i Lyngby. Udenfor stod en udenlandsk kvinde, som oplyste, at hun var fra Lyngby-Taabæk Kommunes hjemmepleje og at hun skulle tilse kvinden.

Det vakte straks mistanke hos beboeren. Hvad den formodede tricktyv ved hoveddøren ikke vidste var, at beboeren netop havde afmeldt hjemmehjælpen på dagen. Derfor blev hun straks afvist ved døren og måtte gå med uforrettet sag.

Det vakte yderligere mistanke hos beboeren, at den mistænkelige kvinde ikke var klædt, som hjemmeplejen plejer at være samt, at hun ikke medbragte det udstyr (papirer og lignende) som hjemmeplejen normalt gør.

Den mistænkelige kvinde beskrives som: Kvinde, cirka 50 år, cirka 157 cm høj, lettere buttet, mørkt hår, iført hvid kittel uden ærmer, medbringende mobiltelefon og lille lap papir, østeuropæisk af udseende. Talte meget dårligt dansk og var blevet kørt til Slettevej i en bronzefarvet bil, hvori der sad en mand og ventede.

Bliv opdateret dagligt med de seneste 112-nyheder om ulykker, drab og vold fra lokalavisen.dk direkte i din mailboks. Tilmeld dig nyhedsbrevet her:

Kontakt Nordsjællands Politi hvis du har oplysninger til sagen. Ring 1-1-4.

Publiceret 14 November 2018 12:04

SENESTE TV