Politiets teknikere arbejder i Nørregade i Hadsund, søndag den 11. november 2018.Et kvindelig i en garage på Nørregade i Hadsund by har fået politiet til at indlede en større efterforskning søndag formiddag. Sagen efterforskes som et drab, lyder det fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. En 28-årig mand fra lokalområdet er anholdt.. (Foto: Alarm112midtjylland.dk/Ritzau Scanpix)

Politiets teknikere arbejder i Nørregade i Hadsund, søndag den 11. november 2018.Et kvindelig i en garage på Nørregade i Hadsund by har fået politiet til at indlede en større efterforskning søndag formiddag. Sagen efterforskes som et drab, lyder det fra Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. En 28-årig mand fra lokalområdet er anholdt.. (Foto: Alarm112midtjylland.dk/Ritzau Scanpix) Ritzau Scanpix

Lasse gamede få meter fra bestialsk drab: Pludselig ringede telefonen i et væk

Lasse Hansen er 28 år. Det samme som den sigtede drabsmand. Og så er han en af de allernærmeste naboer til det gerningssted, hvor en 28-årig mand er sigtet for at have dræbt og delvist parteret en 40-årig kvinde.

Af
Daniel Sennek

"Jeg blev kimet ned. Min mor var selvfølgelig nervøs, indtil hun fik fat i mig. Hun havde jo hørt, at politiet havde anholdt en 28-årig mand lige her omkring, hvor jeg bor. Jeg tror, hun ringede seks-syv gange, før vi fik snakket sammen. Faktisk var det hende, der fortalte mig, hvad der var sket."

Sådan siger Lasse Hansen til B.T. om den groteske drabssag, der søndag udspillede sig få meter fra hans hjem. En 40-årig kvinde blev dræbt - formodentligt af en 28-årig mand, der blev anholdt, da han var i gang med at partere kvinden i sin garage. Han nægter sig dog skyldig i både drab og usømmelig omgang med lig.

Lasse Hansen sag og gamede hele natten, mens han streamede sit spil rundt om i verden.

"Jeg gik først i seng lidt over fem, så måske ville jeg have hørt noget, hvis jeg ikke havde siddet med “hørebøffer” på," siger han eftertænktsomt til B.T.

Fordi Lasse Hansen spillede helt natten, gjorde han ikke noget for at svare på telefonen, da den begyndte at bimle om morgenen. Men til sidst tog han den og kunne berolige sin mor.

Den drabssigtede er varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Publiceret 14 November 2018 07:05

SENESTE TV