Foto: Localeyes.dk

Nichlas far blev pløjet ned af flugtbilist ved vejarbejde: "Han er derude for at passe på jer"

Tirsdag eftermiddag blev en 53-årig mand påkørt af en flugtbilist ved et vejarbejde. Flugtbilisten er nu anholdt - og den 53-åriges søn kommer med et opråb til bilister.

Af
Daniel Sennek

"Han er derude for at passe på andre mennesker, det vil han gerne leve op til. Så er det ikke så godt, at andre ikke passer på ham!"

Sådan fortæller Nichlas Christensen til TV 2. Nichlas Christensens far, den 53-årige Henrik Christensen, blev tirsdag påkørt, mens han passede sig arbejde som autohjælper på Nordjyske Motorvej. Han blev fragtet til Aalborg Universitetshospital med voldsomme skader.

"Min far kom alvorligt til skade ved uheldet, men er blevet konstateret uden for livsfare. Hans tilstand er kritisk i henhold til lægernes udsagn. Far ligger på intensiv afdelingen og har bla. brækket ryggen, åbent benbrud, brækket bækken, brækket kragebenet, brækket et par ribben samt ødelagt noget ved øret. Han blev opereret flere gange i nat, og ligger lige nu og slapper af," skriver Nichlas Christensen på Facebook.

Den 30-årige mand, der påkørte Henrik Christensen og stak af, blev torsdag nat anholdt af politiet.

Efter den voldsomme ulykke har Nichlas en besked til bilisterne på de danske veje. Kør ordentligt og pas på dem, der passer deres arbejde - og passer på bilisterne.

"Folk, de kører rigtig hurtigt forbi med samme hastighed som ellers på motorvejen. Det er lige meget om der er gule eller blå blink, det eneste der gør, at de sætter farten ned er en fotovogn. " siger Nichlas Christensen til TV 2.

Publiceret 15 November 2018 10:34

SENESTE TV