46-årig mand tæsket halvt til døde og efterladt: Hvad skete der i kolonihavehuset?

En 46-årig mand fra København er lige nu indlagt med alvorlige kvæstelser i hovedet efter et voldsomt overfald i et kolonihavehus.

Af
Daniel Sennek

Den 46-årige mand fra København blev fundet bevidstløs i et kolonihavehus i haveforeningen Den Permanente i Køge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til DAGBLADET Køge.

En bekendt fandt manden torsdag klokken 16.36. Den 46-årige mand havde alvorlige kvæsteler efter stump vold i hovedet - og han desuden også snitsår i hovedet.

"Det er en ret grov sag. Manden er blevet overfaldet med et eller andet stumpt og også noget skarpt, med primært skader i hovedet til følge. Der er en person, der kommer på besøg et stykke tid efter gerningstidspunktet og ser ham ligge med alle de skader og slår alarm," siger pressetalsmand for Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard til avisen.

Politiet tilkaldte omgående en ambulance, der hastede ham til intensivafdelingen, hvor han fortsat er indlagt. Det vides ikke, hvor længe den 46-årige mand har ligget, inden han blev fundet.

Politiet afhørte personen, der fandt den 46-årige mand, samt andre i kolonihaveforeningen, hvilket gav anledning til en anholdelse af en 33-årig mand, der bor i en anden kolonihaveforening i Køge.

Manden blev fredag morgen fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 3. januar, sigtet for grov vold.

"Der var en delvis erkendelse fra manden, om at han i et slagsmål havde slået offeret. Det var foregået i et drikkelag sammen med den 46-årige mand. Så var der opstået en verbal uoverensstemmelse over en kvinde, som de begge kender. Det udviklede sig korporligt og det gik ud over offeret. Det er den sigtedes version af sagen. Vi har endnu ikke haft mulighed for til at tale med offeret, fordi han fortsat ligger til intensiv behandling på sygehuset på grund af det her," oplyser Martin Bjerregaard til DAGBLADET Køge.

Publiceret 07 December 2018 12:33

SENESTE TV