Grotesk flugtbilist hastede væk: Påkørte hest, der væltede ned over Sandra

23-årig Sandra Madsen fra Aabenraa kom galt afsted, da en vanvittig flugtbilist fik hendes heste til at gå i panik - hvorefter han hastede væk.

Af
Daniel Sennek

"Det er en strækning på omkring 400 meter på Gammel Tinglevvej, og på et tidspunkt kommer der en bil bagfra, der kører alt for tæt på hestene. Bilen strejfer rent faktisk den ene hest, og samtidig dytter bilisten provokerende længe."

Sådan fortæller den 23-årige Sandra Madsen om en voldsom episode, der fandt sted mandag eftermiddag. Det skriver Jydske Vestkysten.

Hun var på vej hjem fra folden med to heste til et ridecenter i Ensted tæt på Aabenraa, da hun møder bilisten. Hesteden bliver forskrækkede og vælter Sandra. Den ene hest vælter også, og Sandra bliver trådt på højre fod af den ene hest.

Bilisten kører videre uden at standse, men heldigvis stopper en anden bilist op og hjælper. Sandra kommer på skadestuen, hvor det står klart, at hun er sluppet forholdsvis billigt med en brækket lilletå og et flisbrud på anklen.

Hun har dog ikke meget tilovers for chaufføren i den sorte Polo.

"Han er en klaphat. En rigtig Brian. Sæt farten ned, hold afstand og tag hensyn til hestene, er mit budskab," siger Sandra Madsen til Jydske Vestkysten.

Publiceret 07 December 2018 10:20

SENESTE TV