Arkivfoto: Kim Haugaard / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Kim Haugaard / Ritzau Scanpix Scanpix Denmark

Kvinde opdagede falsk, afrikansk "Hus Forbi" sælger: Da hun konfrontede ham, gik han amok

Politiet efterlyser vidner til et overfald på en kvinde, der mandag den 19. november klokken 10 konfronterede en falsk "Hus Forbi" sælger og fik tæsk.

Af
Daniel Sennek

Det skete mandag den 19. november. Klokken var næsten 10, da der stod en mand uden for SuperBrugsen i Kæpgårdsvej i Nørre Alslev og solgte magasinet "Hus Forbi".

Det skriver Folketidende.dk.

En kvinde fra området kunne ikke se det påkrævede "Hus Forbi" identifikationsskilt, men derimod et skilt fra "Minoritet værdighed på gaden".

"Da kvinden konfronteret manden med det manglende identitetskort, og dermed den manglende tilladelse til at sælge magasinet, og hun prøvede at tage bladene fra manden, opstod der tumult," forklarer Søren Nielsen fra Lokalpolitiet til avisen.

Den voldsomme sælger slog ud efter kvinden og ramte hende, så hun blandt andet fik ødelagt sin nye jakke. Det lykkedes kvinden at fravriste manden hans identitetskort, inden han stak af fra stedet.

Manden beskrives som afrikansk, mørk kort sort hår, engelsktalende, 50-60 år, cirka 175 høj, kraftig af bygning og på dagen iført blå hue, sort jakke, sorte joggingbukser og kondisko. Han medbragte en grå-grøn skuldertaske.

Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 07 December 2018 00:00

SENESTE TV