Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Det uhyggelige knivdrab på kvindelig udlejer og tilfældig mand: Politiet afslører nye brutale detaljer

En mand, som boede til leje hos kvinden, er anholdt for dobbetdrab

Politiet har frigivet nye oplysninger om det uhyggelige dobbeltdrab på den lille ø Helnæs ved det sydlige Fyn søndag. En kvinde og en mand blev dræbt med mange knivstik på gårdsplads ved ejendom.

En sindsforvirret mand er anholdt og sigtet for mordene på den ældre kvinde, som han boede til leje hos, og på en tilfældig mand, der formentlig kom for at levere brænde på adressen, skriver Fyens.dk.

Klokken 19.10 søndag aften oplyste Fyns Politi på Twitter, at der var fundet to personer døde på en adresse, og at politiet efterforskede sagen som en drabssag.

Jørgen Andersen, vicepolitikommissær, kunne senere søndag aften fortælle Fyens.dk, at der havde gået en sindsforvirret mand rundt på Helnæs.

"Vi bliver kaldt ud til området, fordi der er en sindsforvirret mand, der opfører sig mærkeligt. Han bliver anholdt, og i den forbindelse fremkommer der oplysninger, som gør, at vi kører hen til den landejendom, hvor vi finder en knivdræbt mand og kvinde på gårdspladsen," siger han.

Jørgen Andersen fortæller, politiet var ret sikre på, at den anholdte var lejer hos det kvindelige offer, en ældre kvinde.

"De to ofre havde efter vores oplysninger ingen relation. Det er kvinden, der bor på ejendommen, mens det mandlige offer formentlig tilfældigt er kommet til stedet - måske med noget brænde, hvorefter han også er blevet knivdræbt," fortæller Jørgen Andersen til Fyens.dk.

Publiceret 10 December 2018 09:19