Forsvundne Steffen Dam Jesen.

Forsvundne Steffen Dam Jesen.

Far og mor leder stadig efter forsvundne Steffen: Hvad skete der efter julefrokosten?

27-årige Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost i december

Det er nu seks uger siden, at 27-årige Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost ved Åboulevarden i Aarhus. Siden har hans familie, venner og frivillige flere gange forsøgt at finde ham, og på lørdag afholder Missing People endnu en stor eftersøgning i Aarhus.

Tre til fire gange om ugen tager Rene Dam Jensen og hans kone, Birgitte Dam Christensen, ned bag Dokk1 i Aarhus for at lede efter deres søn.

"Vi ved godt, at det er et meget spinkelt håb, men det er vi nødt til at gøre for vores egen skyld og Steffens," siger hans far og stedmor til TV2 ØSTJYLLAND.

"Vi har haft det skrækkeligt. Helt forfærdeligt. Vi har ikke haft noget liv. Det har stået fuldstændig på standby. Hvis vi har haft lidt overskud, er vi kørt herind, og så er vi kørt hjem igen og har barrikaderet os bag nedrullede gardiner," siger hans far, Rene Dam Jensen.

Steffen Dam Jensen var til julefrokost på restauranten Lava på Åboulevarden i Aarhus, da han i løbet af natten forlader restauranten for at hente cigaretter.

"Det sidste, vi har på Steffen, er, at han er set nede ved 7-Eleven, og et vidne har set ham foran Navitas. Sammenholdt med den massive efterforskning, vi har kørt, gør det, at vores teori er, at han ulykkeligvis er faldet i vandet," siger Morten Bang Rasmussen, der er politikommissær ved Østjyllands Politi og efterforskningsleder i sagen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Steffens far og stedmor håber selv på at finde ham, men lørdag leder de sammen med Missing People igen efter deres søn i en stor eftersøgning i Egå, og de håber, at mange vil møde op og hjælpe.

"Vi vil fortsat gerne høre fra vidner. Er der nogen, der har set noget til ham eller bringe noget nyt omkring hans færden, så hører vi rigtig gerne fra vidner på politiets telefonnummer 114. Ellers har vi en aftale med brandvæsnet om, at de fortsat dykker i havnen," siger Morten Bang Rasmussen til TV2 ØSTJYLLAND.

Publiceret 10 January 2019 00:00