Foto: Steven Knap/Byrd.

Foto: Steven Knap/Byrd.

Klorudslip: 100 evakueret - seks børn og seks voksne kørt på hospital

Tre skoleklasser fik afbrudt deres svømmeundervisning

Tre skoleklasser fra Holmegårdsskolen fik klokken 11.30 i dag afbrudt deres svømmeundervisning i Avedøre Idrætscenter på grund af kraftig lugt af klor, oplyser Hvidovre Kommune.

Eleverne, personalet og andre gæster - i alt ca. 100 personer - i idrætscentret blev med det samme evakueret, ligesom politi og beredskab blev tilkaldt. Eleverne var kl. 13 tilbage på skolen, hvor de løbende bliver tilset af lægefagligt personale. Det samme gør de berørte medarbejdere. Skolen er i kontakt med forældrene.

Daginstitutionen Tryllestien, som er nabo til Avedøre Idrætscenter, fik umiddelbart efter uheldet besked på at holde børn og voksne inde. Det gør institutionen resten af dagen, men situationen er nu sådan, at forældre godt kan komme og hente deres børn som normalt. Dog ikke i bil, da området er afspærret pga. ulykken. Forældrene til børnene i Tryllestien er blevet orienteret.

Politiet, Beredskabsstyrelsen, Hovedstadens Beredskab og Hvidovre Kommune er nu ved at undersøge, hvad der har forårsaget ulykken.

Publiceret 10 January 2019 15:48

SENESTE TV