Arkivfoto

Arkivfoto

Lokofører tog kampen op efter voldeligt overfald: Fangede selv gerningsmanden til politiet

Af
Jacob Nielsen

En 46-årig mandlig lokofører ville ikke finde sig i hvad som helst, da han søndag morgen blev slået ned i et tog, som holdt på Ulstrup Station. Han tog kampen op mod gerningsmanden, som nu er anholdt og sigtet for vold, oplyser Østjyllands Politi.

Episoden skete søndag klokken 07.30, da en 22-årig mand blev bedt om at vise billet i et Arriva-tog. Manden viste en kontrolafgift fra DSB, men den 51-årig kvindelige billetkontrollør oplyste manden om, at den ikke var gyldig til at rejse med det tog, han sad i nu. Billetkontrolløren begyndte at skrive en ny kontrolafgift, hvilket gjorde den 22-årige så vred, at han begyndte at kalde hende diverse skældsord. Billetkontrolløren gik derfor op til lokoføren for at bede om assistance.

Den 46-årige mandlige lokofører gik herefter hen til den 22-årige mand og bad ham forlade toget, men det nægtede manden. Lokoføreren tog herefter fat i manden og trak ham han mod døren, så han kunne forlade toget. Det gjorde den 22-årige mand så vred, at han gav lokoføreren en knytnæve i hovedet, hvorefter manden sprang ud af toget. Lokoføren løb efter ham og fik fat i ham, der opstod lidt tumult, men det lykkedes lokoføreren at få manden ind til toget igen, hvor de afventede politiets ankomst.

Da politiet kom frem, blev manden anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste og for fornærmelig tiltale af offentlig myndighed, oplyser Østjyllands Politi.

Publiceret 14 January 2019 11:24

SENESTE TV