Bjarne smidt ud af Føtex: Ville ikke lade sig betjene af kvinde med tørklæde

Bjarne Larsen blev smidt ud af Føtex i Randers. Han ville ikke affinde sig med at blive betjent af en kvinde med tørklæde.

Af
Daniel Sennek

På vej hjem fra en hofteoperation i Randers, opdagede Bjarne Larsen fra Fredericia, at der var gået hul i cowboybukserne, han havde på. Han ville derfor købe nogle nye i Føtex i Randers, men den tur i supermarkedet endte helt anderledes.

Det skriver B.T.

"Da jeg var dårligt gående, fik jeg hjælp til at komme ind i butikken af ung mand," fortæller han til avisen.

Og det er herfra, at det begynder at gå galt - set med Bjarne Larsens briller. For den unge mand beder to kvindelige kollegaer om at overtage ekspederingen. Og den ene af dem bar tørklæde. Noget, som Bjarne Larsen ikke ville være med til.

"Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skal påduttes nogen religion, når jeg handler ind. Hun må have, hvilken religion hun vil. Jeg forholder mig ikke til farve eller skostørrelse. Det, jeg forholder mig til, er, at hun reklamerer," siger Bjarne Larsen til B.T.

I Føtex medarbejderhåndbog står der: ’Det er tilladt at bære hovedbeklædning, hvis hovedbeklædningen følger af en religion, der er godkendt som trossamfund.’

Selvom Bjarne Larsen ikke mener, at man skal "påduttes" en religion, så er det hovedsageligt Islam, der er problemet. For Bjarne Larsen ville ikke have nopget imod at blive betjent af en medarbejder med et kors om halsen.

Bjarne Larsen ændrede ikke sin tørklæde-holdning i Føtex i Randers. Og derfor blev han også bedt om at forlade butikken.

Publiceret 18 January 2019 08:58

SENESTE TV