"Du kan ikke komme i byen mere, da jeg får alle perkere til at tæske dig"

En 26-årig mand fra Skive er blevet idømt en behandlingsdom efter en lang række mordtrusler mod medarbejdere og politifolk.

Af
Daniel Sennek

"Der er blevet lavet en mentalundersøgelse af ham, som viser, at han ikke er i stand til at modtage en straf."

Sådan siger anklager Alexander Stürup Korup fra Midt- og Vestjyllands Politi til Skive Folkeblad om den mand, der søndag den 2. april 2017 gik brutalt amok.

Episoden startede med et simpelt tyveri på tankstationen Q8 på Sdr. Boulevard i Skive tidligt søndagt den 2. april. Her stjal den 26-årige mand Daim chokolade for 24 kroner, hvilket en ung ansat opdagede - og valgte at følge efter den 26-årige.

Den 26-årige opdagede den unge medarbejder og gik amok med en sten, et metalbordben og en knust flaske. "Næste gang, jeg ser dig i byen, tæsker jeg dig", "du kan ikke komme i byen mere, da jeg får alle perkere til at tæske dig" og "hvis jeg fanger dig, sprætter jeg dig op", skriver Skive Folkeblad.

Da manden godt fire timer senere bliver anholdt af politiet, slynger han igen trusler ud. "Jeg har lyst til at tage en pistol og skyde hovedet af Jer — 5 gange hver", "jeg skal finde jer og smadre jer", "jeg skal nok finde Jeres børn og slå dem ihjel" og "jeg får rockerne til at klippe Jeres fingre af".

han truede også to fængselsbetjente med at stikke dem med en kniv.

"Det tager altid lidt længere tid, når der er en mentalundersøgelse med i forløbet. Derfor får han først sin behandlingsdom nu," siger Alexander Stürup Korup til Skive Folkeblad.

Publiceret 18 January 2019 09:46

SENESTE TV