Lille pige brutalt sexmisbrugt i sin børnehave - i over et år: 28-årig mand anklaget for uhyggelige overgreb

En 28-årig mand er tiltalt for flere gange at have forgrebet sig på en lille pige, da han arbejde i den børnehave, hvor pigen gik.

Af
Daniel Sennek

En uhyggelig sag mod en 28-årig mand begynder ved Retten i Kolding på mandag. Her står manden tiltalt for at have udnyttet en lille pige seksuelt ved anden kønslig omgang end samleje og blufærdighedskrænkelse begået fra juli 2012 til oktober 2013.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

I dag er pigen 10 år, og da hun gik i den børnehave, hvor den nu 28-årige mand var ansat. Der er tale om en børnehave i en af Vejles oplandsbyer, skriver avisen. Det første overgreb mod pigen fandt sted, da manden var 22 år gammel.

Hvis han bliver dømt i sagen, risikerer han derfor at miste retten til at have med børn og unge under 18 år at gøre. Det fremgår af anklageskriftet mod manden.

Overgrebene blev først anmeldt i 2017, og siden har politiet efterofrsket sagen. Udover anklagen om at have udnyttet sin fysiske og psykiske overlegenhed til flere gange at forgribe sig på pigen, så er han også tiltalt for besiddelse af børneporno.

Publiceret 18 January 2019 08:27

SENESTE TV