Mor vandt milliongevinst: Det får nu store konsekvenser

Det blev ikke til meget søvn natten mellem torsdag og fredag i sidste uge for en kvinde i 50’erne fra Furesø Kommune.

Kvinden er midt i en flytning og skulle lige ordne nogle økonomiske ting på computeren ved midnatstid. Da kom hun i tanke om, at hun havde nogle fem-ugers Lotto-kuponer, som hun skulle have fornyet.

"Jeg kan godt lide selv at gøre det manuelt. Og når jeg så går ind der hver femte uge, kan jeg ikke dy mig for lige at skrabe sådan en online Diamant-Quick. Det er lidt mit lykke-lod. Da jeg første gang skrabede det for nogle år siden, vandt jeg 1000 kroner. Siden har jeg vundet masser af små gevinster, så jeg har altid holdt fast i netop det lod. Jeg købte først en og vandt 180 kroner. Dem brugte jeg så på to nye. Og så skal jeg da love for, at der var jackpot," lyder det fra den glade vinder, der ønsker at være anonym.

Kvinden fortryder lidt, at hun skrabede så sent på aftenen, da hun ikke kunne dele de gode nyheder med nogen.

"Man sidder jo lidt og jubler, men jeg kunne ikke tillade mig at ringe til nogen, selvom jeg havde lyst til at råbe det ud til hele verden. Desuden var jeg lidt i tvivl om, om det overhovedet var virkeligt, så jeg fik ikke rigtig ro i kroppen, før jeg fredag morgen kunne ringe op til Danske Spil og få bekræftet, at jeg havde vundet."

Kvinden, som er single, vil igennem 40 måneder modtage 40.000 kroner – i alt 1.6 millioner kroner. Og de penge kommer på et rigtig belejligt tidspunkt.

"Som sagt er jeg ved at flytte og skal købe en lejlighed, som jeg skal optage lån i. Så det er jo helt fantastisk, at jeg kan betale meget mere af om måneden, nu hvor jeg bor alene. På sigt får jeg færre udgifter, og jeg kan måske gå ned på halv tid eller blive pensioneret tidligere. Jeg skal nok også have en ny bil."

Kvinden er en rigtig eventyrer og har længe drømt om at komme til Hawaii. Med gevinsten er det nu realistisk, at hun også kan tage sin datter og dennes kæreste med. Derudover er der i drømmende allerede planlagt rejser til Galapagos, Sydafrika og Tanzania, da hun gerne vil bestige Kilimanjaro.

"Rejserne ligger nok lidt ude i fremtiden. Men indenfor de nærmeste måneder skal jeg bare have en shoppe-dag med min datter. Det glæder jeg mig helt vildt til," lyder det.

Publiceret 18 January 2019 00:00

SENESTE TV