Sagsbehandler til Paul, der er døden nær af kræft: Forklar indtægt på 289,73 kroner - omgående!

Paul Erik Lund ved at han skal dø snart. Han er uhelbredelig syg af kræft og forventes kun at have kort tid tilbage at leve i. I december havde han en indtægt - som han ikke selv var klar over - på 289,73 kroner. Den skal han nu forklare - og det inden den 18. januar.

Af
Daniel Sennek Daniel Sennek

Kort før jul blev Paul Erik Lund indlagt igen og var igennem endnu en operation. Han er uhelbredelig syg af kræft og har formentlig kun kort tid tilbage at leve i. Han har derfor rigeligt at gøre med at holde sig i live. Men nu skal han forklare Haderslev Kommune, hvorfor en af hans tidligere arbejdspladser, Facility Services A/S, den 28. december sendte ham en indtægt på 289,73 kroner.

Det skriver Jydske Vestkysten.

"Du bedes aflevere dokumentation på indtægten, så jeg kan vurdere, om det er en indtægt, som jeg ikke skal træffe afgørelse om tilbagebetaling af. Hvis ikke jeg hører fra dig inden 18. januar 2019, vil jeg træffe afgørelse på de foreliggende oplysninger," lød det i brevet ifølge avisen.

Paul Erik Lund er ked af, at han skal føle, at Haderslev Kommune er efter ham. Når han har så meget andet at tænke på.

"Hvis det er så vigtigt for dem at få de penge, så skal jeg nok betale 200 og noget og de der 73 øre, selv om jeg har andet at tænke på. Jeg forstår bare ikke, hvorfor Haderslev Kommune vælger at behandle den lille mand på den måde. Jeg har, inden jeg blev syg, arbejdet, passet mig selv og klaret mig selv," siger Paul Erik Lund, der nu er blevet flyttet fra kontanthjælp til førtidspension, da han aldrig kommer til at arbejde igen, skriver Jydske Vestkysten.

Hos Haderslev Kommune forsvarer de sig med, at sådan er loven. Og det er ligemeget om man er syg eller døden nær, "så skal man medvirke i sin sag".

Publiceret 18 January 2019 07:32

SENESTE TV