Foto: Københavns Vestegns Politi.

Foto: Københavns Vestegns Politi.

Stærkt eftersøgt sexkrænker jagter små piger: Hvem er denne mand?

Politiet beder offentligheden om hjælp

Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere en yngre mand, som sættes i forbindelse med tre blufærdighedskrænkelser i Søborg og Buddinge.

Blufærdighedskrænkeren - en yngre mand - mistænkes for at have henvendt sig til piger fra 6 til 12 år og spurgt, om de ville se hans kønsdele og blottet sig.

Krænkelserne er sket inden for 18 dage i december 2018 og januar i år mellem kl. 15.50 og 17.05 på sidegader til Søborg Hovedgade nær skoler og/eller fritidsklubber - henholdsvis på Frødings Alle 21/12-18, Aakjærds Alle 4/1-19 og Christianehøj 7/1-19.

"Efter videoafhøringer af børnene mistænker vi samme yngre mand for at stå bag, men vi kan umiddelbart ikke identificere ham - derfor frigiver vi materiale fra efterforskningen og beder offentligheden om hjælp til at få sat navn på," siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

Billedet er taget på Frødings Allé den 21. december 2018 kl. 1650, umiddelbart før han blottede sig for en pige i nærheden.

Den efrterlyste beskrives som en dansk mand, 18-30 år gammel, ca. 170-175 cm høj og almindelig af kropsbygning. På filmen er han iklædt en sort jakke til knæene, mørke bukser, sorte sko og medbragte en sort rygsæk.

"Hvis nogen ved, hvem han er eller har en mistanke, så ring til os. Vi vil også gerne kontaktes, hvis andre børn har været udsat for mistænkelige hændelser i området," siger Henrik Hougaard.

Efterforskningslederen tilføjer, at blotteren ikke har angrebet pigerne fysisk eller forsøgt at lokke dem med sig.

Henvendelse til Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 4386 1448.

Publiceret 21 January 2019 15:31

SENESTE TV