Arkivfoto.

Arkivfoto.

Efter voldsom kritik: Nu er Michael Jackson-figur tilbage på plads i storcenter

En shitstorm på de sociale medier fik center-ledelsen til at ændre beslutning

Først fjernede storcenteret Rødovre Centrum en Michael Jackson-figur i centerets vinterudstilling efter klager fra kunder, der fandt den stødende, fordi den afdøde musiklegende muligvis kunne relateres til pædofili. I alt klagede omkring 15 kunder. Men nu har Rødovre Storcenter skiftet standpunkt - og det sker efter en shitstorm på de sociale medier, nationalt og internationalt, hvor vrede menneske kritiserede centeret for at fjerne figuren af Michael Jackson. Historien er i øvrigt gået verden rundt med omtale i en række store amerikanske medier - selv medier i Indien har omtalt sagen.

Nu meddeler Rødovre Centrum på Facebook:

"Voksfiguren af Michael Jackson bliver en del af vinterudstillingen i Rødovre Centrum

Rødovre Centrum har fundet, at det var en ukorrekt beslutning at fjerne Michael Jackson-voksfiguren fra den udstilling af figurer af kendte idoler, som centret har opstillet i vinterferien.

Centrets adm. direktør Jesper Andreasen mener, at det var udtryk for unødig overforsigtighed, da det blev besluttet at fjerne Michael Jackson-figuren, og han har derfor besluttet at genindsætte figuren i samlingen.

”Det er ingen skam at tænke sig om en ekstra gang, og det er det, vi har gjort. Der er mange og meget forskellige meninger om Michael Jackson, som aldrig blev kendt skyldig i nogen af de beskyldninger, der blev rettet imod ham. Derfor var det en overreaktion at sløjfe ham i udstillingen – og derfor gør vi beslutningen om,” siger Jesper Andreasen.

Michael Jackson-voksfiguren kan ses i centret fra i morgen d. 13/2 kl. 10," hedder det på Rødovre Centrums FB-side.

Publiceret 12 February 2019 15:09

SENESTE TV