Mor og søn fanget med alvorlige skader i Østrig: Delte opslag på Facebook - og så slog brødrepar til

Der findes almen hjælpsomhed - og så findes der det, som brødrene Rasmus og Anders fra Thyborøn gjorde for en familie.

Af
Daniel Sennek

Brødrene Rasmus og Anders Nees fra Thyborøn fik en noget anderledes afslutning på deres skiferie, end de nok havde regnet med. De to hjælpsomme brødre sørgede nemlig for at en mor og hendes søn, der begge var kommet alvorligt til skade på skiferie kom hjem.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Brødrende opdagede et opslag på de sociale medier, hvor en kvinde fra Aarhus havde fået ødelagt sit korsbånd - og hendes søn havde slået hoften - på skiferie i Østrig. De var fanget i Østrig med flere dages venten på forsikringsselskabet, så de spurgte om hjælp til at køre dem og deres bil hjem.

De to brødre var på ferie en halv time fra kvinden - og de slog omgående til.

"Vi havde i forvejen planlagt, at vi skulle hjem enten onsdag eller torsdag, men vi valgte at slå til, da vi så opslaget, som en anden fra Thyborøn havde delt. Vi kunne se, at de stod i en forfærdelig situation, for de skulle have ventet flere dage i Østrig, hvis det var forsikringsselskabet, der skulle have hjulpet dem hjem," fortæller 18-årige Rasmus Nees, der går i 3.g på Lemvig Gymnasium til avisen.

De to brødre fik kontakt til kvinden, som fik en bekendt til at køre bilen - og familien - til brødrene, der derefter kørte bilen med familien til Aarhus.

"Jeg har aldrig været med til noget lignende før, men det er dejligt, at vi kunne hjælpe kvinden og hendes søn med at komme hjem, og man har det godt med sig selv over, at man har gjort det," siger Rasmus Nees til Dagbladet Holstebro-Struer.

Publiceret 15 February 2019 07:56

SENESTE TV