Arkivfoto.

Arkivfoto.

100 kg tung købmand: Nedlagde røver med pistol

"Jeg ved godt, jeg har dummet mig. At jeg har taget én med en pistol, det er fuldstændig hjernedødt, når man har to børn"

Omkring klokken 21 kom en maskeret og bevæbnet mand ind i Rema1000 i Nørre Snede, og ved kassen sagde han: ”Dette er et røveri - giv mig pengene”.

På overvågningskameraet i baglokalet så købmand Brian Bregnholm Hansen en af sine ansatte i gang med at komme kassebeholdningen på omkring 6000 kroner ned i en pose. Derfor styrter han ud i butikken og stopper ham, beretter TV MidtVest.

"Da jeg kommer op til kassen, stikker han af. Og først, da jeg hopper op på ham, ser jeg, at han har en pistol i hånden, men da er det for sent. Der er de 100 kilo i fuldt firspring for at overmande den her kunde," siger han.

Nogle andre kunder i butikken hjælper købmanden med at holde røveren nede, indtil politiet er fremme ved stedet. En af butikkens kunder får pistolen fra ham, og den viser sig at være en legetøjspistol.

Nu, hvor der er kommet lidt mere ro på, er Brian Bregnholm Hansen ikke ligefrem stolt af måden, han handlede på.

"Jeg ved godt, jeg har dummet mig. At jeg har taget én med en pistol, det er fuldstændig hjernedødt, når man har to børn," siger en meget bevæget købmand og fortsætter:

- Det er ens ære, de krænker. Det handler ikke om pengene, for det er en død ting. Det handler om mit personale, og at den her butik er mit livsværk. Det skal de bare lade være i fred," siger Brian Bregnholm Hansen til TV MIDTVEST..

Politiet kender den 42-årige gerningsmand, som kommer fra Tørring. Ved anholdelsen fandt politiet 1 gram kokain, 2,4 gram hash og en ulovlig foldekniv på ham.

Publiceret 16 February 2019 13:10

SENESTE TV