Foto: Niels Henrik Dam Ritzau/Scanpix.

TV2 fylder 30 år, 2018 Karin Cruz Forsstrøm Ritzau Scanpix

Tragisk dødsfald: Kendt tv-vært i dyb sorg

"Jeg har ingen ord, der kan beskrive den sorg jeg føler"

Karin Cruz, der bl.a. er kendt som vært på TV2 Nyhederne og programmet Station 2, er i dyb sorg.

Hendes mor er død efter ni måneders kamp mod kræft.

Det fortæller Karin Cruz på sin offentlige Facebook-profil, hvor hun bl.a. skriver:

"Jeg har ingen ord, der kan beskrive den sorg jeg føler. Idag har jeg givet dig det sidste kys og det sidste kram. Jeg er tom for ord, og jeg forstår ikke, at du er væk. Du gik bort igår aftes efter 9 måneders svær sygdom.

Du kæmpede til det sidste, og alle, der har fulgt forløbet er fulde af beundring over det mod og den vilje du har udvist. Trods utallige nedslående nyheder siden sommeren 2018, rejste du dig igen og igen. Ingen skulle tage gejsten og eventyrlysten fra dig. Selvom du var uhelbredelig syg lykkedes os, at fejre Rosas 10 års fødselsdag, min 40 års fødselsdag og din 70 års fødselsdag indenfor få måneder. Og vi toppede det hele med en tur til ørkenen i Dubai. Sikke en viljestyrke. Den vil jeg gerne arve...

Og videre skriver Karin Cruz i FB-opslaget:

"... da jeg igår aftes holdt dig i mine arme, tikkede en mail ind i min indbakke. Jeg læste den og græd.....

Se mor.... En nominering, der kommer fra seerne ude i stuerne. Ligesom du ønskede for mig. På det mest sårbare øjeblik i mit liv.

Kort tid efter holdt dit hjerte op med at slå, og jeg nåede slet ikke at fortælle dig, hvad der stod i mailen......men nu ved du det. Du trak vejret for sidste gang hjemme, og dine nærmeste var ved din side. Ligesom du ønskede og ligesom jeg havde lovet dig.

Tak mami. For alt det du har givet mig, og for alt hvad vi har oplevet sammen."

Publiceret 17 February 2019 12:57

SENESTE TV