"De fleste kunne faktisk have undgået p-afgiften, hvis de lige ville have gået 100-150 meter, fordi der var ledige pladser på de nye parkeringsområder i Idrætsparken," oplyser Henrik Suhr, områdebetjent i Hørsholm. Arkivfoto: Morten Timm

Betjent uddelte p-bøder på stribe: "En fredag aften på en blind vej - det er sgu langt ude"

"Vi gør det alene af hensyn til trafiksikkerheden," siger Hørsholms områdebetjent om fredagens aktion

Selvom Rungsted Seier Capital vandt ishockeykampen mod Aalborg Pirates 2-1 fredag aften i Metal Ligaen, så var det ikke lutter smil, der forlod Idrætsparken i Hørsholm efter kampen.

For mens der blev kæmpet på isen, kæmpede Hørsholms områdebetjent med at udstede parkeringsbøder til tilskuerne, som havde parkeret deres biler på Stadionalle.

I alt 31 bøder blev sat i ruderne, skriver lokalavisen Ugebladet Hørsholm, som har talt med forhenværende pressetalsmand hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr, aka manden med bødeblokken.

"Vi gør alene det her af hensyn til trafiksikkerheden og for at være tryghedsskabende," siger Henrik Suhr og henviser til, at politiet har fået en del henvendelser fra borgere, der er ikke er trygge ved, at deres børn skal køre til og fra sport på vejen, fordi de må ud på kørebanen for at komme forbi parkerede biler.

Henrik Suhr varslede derfor i januar, at der snart ville blive sat ind overfor de ulovlige parkeringer - og det skete så fredag til stor utilfredshed for blandt andre bilist Jan Larsen.

"Det var svært at finde en p-plads, og vi var cirka 25 biler, der så holdt på vejen. Vi ved godt, at der er p-forbud, men en fredag aften på en blind vej. Det er sgu langt ud. De går i små sko, når de uddeler bøder. Som om de ikke vil have, at der kommer tilskuere," skriver Jan Larsen i en mail til Ugebladet Hørsholm.

Områdebetjent Suhr fortæller, at flere bilister havde parkeret bilen halvt oppe på cykelstien - nogle på steder med stopforbud og andre uden for afmærkede båse. Endelig havde Aalborg Pirates placeret deres spillerbus på en handicapplads, så det var dobbelttakst, fortæller han.

Og bøderne kunne ifølge Henrik Surh have været undgået.

"De fleste kunne faktisk have undgået p-afgiften, hvis de lige ville have gået 100-150 meter, fordi der var flere ledige pladser på de nye parkeringsområder på Stadionalle."

Sådan en hilsen på 510 kroner lå i forruden på 31 biler, som holdt ulovligt parkeret i forbindelse med ishockeykamp i Idrætsparken i Hørsholm fredag.

Sådan en hilsen på 510 kroner lå i forruden på 31 biler, som holdt ulovligt parkeret i forbindelse med ishockeykamp i Idrætsparken i Hørsholm fredag.

jn

Publiceret 20 February 2019 14:23

SENESTE TV