Arkivfoto.

Arkivfoto.

Politiker politianmeldt: Bedrageri for over 700.000 kroner

Har fået udbetalt omkring 728.000 kr. i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, hun ikke har haft

Region Nordjylland har tirsdag meldt regionsrådsmedlem Tina Juul Kjellberg (S) til politiet. Der er tale om en bedragerisag, og politiet skal nu i gang med at se nærmere på sagen, oplyser Region Nordjylland en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag.

Det drejer sig om en periode på fire år, hvor politikeren - ifølge regionens oplysninger - har fået udbetalt omkring 728.000 kr. i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, som vedkommende ikke har haft.

"Jeg er meget rystet over at finde ud af, at en kollega - ud fra den viden vi har - har svindlet med skatteydernes penge. Det er dybt forkasteligt," udtaler regionsrådsformand Ulla Astman (S) i pressemeddelelsen.

"Jeg har derfor anmeldt sagen til Nordjyllands Politi tirsdag. Samtidig har Tina valgt at træde ud af Regionsrådet med virkning fra 26. marts," oplyser Ulla Astman.

Nordjyllands politi kan bekræfte, at man i dag har modtaget en anmeldelse fra Region Nordjylland mod et regionsmedlem om bedrageri for flere hundrede tusinde kroner.

"Vi skal nu have gennemgået anmeldelsen, hvorefter efterforskningen må vise sagens sammenhæng. Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen i øjeblikket," siger politikommissær Peter Skovbak fra Efterforskningscenter Frederikshavn.

Publiceret 12 March 2019 16:51

SENESTE TV