I 2012 blev han idømt forvaring, men den dom ændrede landsretten til seks års fængsel. Nu er han idømt forvaring igen - for endnu flere voldtægter.

I 2012 blev han idømt forvaring, men den dom ændrede landsretten til seks års fængsel. Nu er han idømt forvaring igen - for endnu flere voldtægter. Foto: Adobe Stock

'Teddy' voldtog piger og unge kvinder på stribe: Idømt forvaring - løsladt efter seks år og voldtog igen

Selvom Bjørn Nedergaard Nielsen har skiftet navn, så er han inderst inde stadig en pædofil serievoldtægtsforbryder.

Af
Daniel Sennek

Retten i Herning idømt i sidste uge den 31-årige Thor Bjørn Nielsen en forvaringsdom for voldtægt og overgreb mod en 14-årig pige og en 23-årig kvinde. Den 31-årige pædofile voldtægtsforbryder er i virkeligheden Bjørn Nedergaard Nielsen, der tidligere har fem domme for lignende forbrydelser. I 2013 fik han en forvaringsdom, der dog blev lavet om til seks års fængsel - og nu har han gjort det igen.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Den 31-årige voldtægtsforbryder, der også kaldes 'Teddy', er fra Haderslev, og byretten idømte ham i 2012 en forvaringsdom for voldtægt og krænkelser mod en lang række piger og unge kvinder. Den dom ændrede landsretten til seks års fængsel.

I august 2017 var han altså igen en fri mand, dog med et andet navn grundet den store medieomtale. Kort efter sin løsladelse begyndte hans forbrydelser igen.

I marts 2018 begik han nye overgreb. Denne gang mod en 14-årig pige og en 23-årige kvinde. Tidligere har Thor Bjørn Nielsens ofre været 12-21 år gamle. At han igen har begået nye overgreb, ryster søsteren til et af hans tidligere ofre.

"Er det rigtig! Det er jo vanvittigt. Det kunne jo være sparet, hvis man havde stadfæstet den første forvaringsdom. Nej, hvor er det vildt," er den 33-årige kvindes første reaktion til Jydske Vestkysten, og fortsætter:

"Det havde man frygtet, når eksperterne udtaler, at den her person ikke er egnet til at lære af sine handlinger. Han vil ikke lære noget som helst af at komme i fængsel. Selvfølgelig har man lov at håbe, at noget mirakuløst skal ske, men når man tænker på, hvordan hans forløb var ... allerede der er det jo helt uden for rækkevidde at tro på, at han skulle forbedre sig."

Publiceret 12 March 2019 07:45

SENESTE TV