Man in handcuffs

Man in handcuffs Foto: Adobe Stock

Rema 1000-medarbejder jagtede udenlandske mænd: Endte med tre østeuropæere i håndjern

Da udenlandske mænd slog til mod en ældre kvinde, slog en ansat i Rema 1000 til mod dem. Og takket være ham blev begge anholdt - sammen med en kvinde fra Rumænien.

Af
Daniel Sennek

Da en ansat fra Rema 1000 i Nørre-Åby på Fyn opdagede at en ældre kvinde blive franarret sin pung af to udenlandske mænd på ca. 50 år, valgte den ansatte at træde i karakter.

Han fulgte efter de to udenlanske mænd, som delte sig undervejs, hvorefter han fulgte efter den ene. Den efterfulgte mand blev truende og løftede blandt andet sin ene knytnæve mod den ansatte, hvorefter den udenlandske mand kørte fra stedet i en sort Opel Astra.

Han troede nok, at han var sluppet afsted med det, men efterforskningen og afhøring på stedet gav blaandt andet oplysninger om nummerplade på bilen, en udlejningsbil, hvilket førte til at bilen blev opdaget af en patrulje ved Slagelse og anholdelse af tre personer.

De anholdte er en mand på 50 år fra Montenegro, en 47-årig mand fra Rumænien og en 27-årig kvinde ligeledes fra Rumænien. Anklagemyndigheden overvejer pt. om de skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.

Publiceret 13 March 2019 09:08

SENESTE TV