Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Dræbt på stedet af tog: Hvem kan genkende den afdøde?

Politiet søger endnu engang offentligheden om hjælp til at identificere død mand

Det er fire døgn siden, at en mand blev ramt af et tog og dræbt på stedet få hundrede meter øst for Sorø Station, men det er endnu ikke lykkedes Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at få identificeret personen.

Derfor opfordrer politiet igen borgere, der kan genkende den afdøde ud fra beskrivelsen, eller som har oplysninger til sagen i øvrigt, om at kontakte på telefon 1-1-4.

Den dræbte beskrives som ca. 40 år gammel og 180 cm. høj. Han var almindelig af bygning og havde kort, mørkt hår og skægstubbe. Han var tatoveret flere steder:

På venstre underarm/håndled er der et anker, og på venstre yderside af brystkasse står der "I'm the hero of this Story" med gammeldags bogstaver.

På højre kraveben/skulder er der tatoveret "Lev dit liv"¸ hvilket får politiet til at gå ud fra, at der er tale om en dansker. På ryggen er der et billede af en løve og et andet motiv.

Umiddelbart før ulykken havde manden en blå t-shirt med "The Beatles" trykt i nakken og blå jeans på. Han medbragte ifølge politiet ingen former for legitimation, da han blev påkørt af toget.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 15 March 2019 13:50

SENESTE TV