Foto: Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Se video af brutalt overfald på åben gade: Hvem er voldsmændene?

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmændene til et voldeligt overfald på Åboulevarden i Aarhus

Kort efter klokken 02 natten til søndag den 24. februar opstod der tumult mellem nogle personer på Bodegaen ved Åboulevarden i Aarhus.

En 28-årig mand har forklaret til politiet, at en person inde på bodegaen havde taget kontakt til ham og virkede provokerende, hvorefter den 28-årige havde sagt til ham, at de kunne gå udenfor, hvis de skulle have en konfrontation.

Men før den 28-årige mand nåede at reagere, blev han slået i hovedet med en knytnæve, hvorefter han faldt på gulvet. Han fik dog rejst sig op, og gik efterfølgende ud af bodegaen.

Efterlyser tre mænd

Udenfor bodegaen blev den 28-årige kort efter skubbet til af en anden mand, der gik forbi ham. Mens den 28-årige kiggede efter ham, kom gerningsmanden til det første overfald pludselig og gav den 28-årige endnu et knytnæveslag i hovedet, så han faldt til jorden.

Det er politiets opfattelse, at de tre mænd, der ses på videoen nedenfor, kender hinanden og har koordineret overfaldet på den 28-årige. Politiet beder derfor om hjælp til at genkende alle tre mænd.

Var du vidne til overfaldene ved Bodegaen, eller ved du, hvem mændene på videoen nedenfor er, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

jn

Publiceret 15 March 2019 13:24