Foto: Adobe Stock

Blodbad på åben gade: 20-årig mand skudt flere gange

Østjyllands Politi fik i nat kl. 00.32 en anmeldelse om, at en 20-årig mand var blevet ramt af skud på Vilhelm Becks Vej i Viby.

En 20-årig mand blev ramt af flere skud og var umiddelbart efter i kritisk tilstand i nat. Der blev straks sendt flere politipatruljer og en ambulance til stedet. Han blev kørt til behandling på Aarhus Universitetshospital, og hans tilstand er nu stabil

Østjyllands Politi har hele natten arbejdet på gerningsstedet, der i en længere periode har været spærret af fra Chr. X’ Vej til Rosenvangs Allé. Gerningsstedsundersøgelserne er nu tilendebragt, og alle afspærringer er ophævet igen.

Politiets efterforskning og afhøringer på stedet har afdækket, at gerningsmanden affyrede mindst tre skud, hvorefter de kørte fra stedet i en personbil, hvori der sad mindst én anden person. Bilen blev set køre fra stedet i høj fart i retning mod Rosenvangs Allé.

Det er politiets vurdering, at skudepisoden relaterer sig til den igangværende bandekonflikt i Aarhus. Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der kan have set eller hørt skyderierne på Vilhelm Becks Vej i nat, eller som i øvrigt kunne ligge inde med oplysninger om sagen, der kunne være relevante for politiet. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Østjyllands Politi kører i eftermiddag i tidsrummet fra kl. ca. 15.30 til kl. 18.00 den mobile politistation til området ved Vilhelm Becks Vej. Alle er velkomne til at komme forbi og få en snak med vores betjente.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at komme med yderligere oplysninger i sagen.

DS

Publiceret 22 March 2019 09:31

SENESTE TV