Hvem er denne dræbte mand? Se hans tatoveringer her

Politiet beder om hjælp til identifikation af en mand, som mandag den 11. marts klokken 16.53 blev dræbt, efter han blev ramt af et tog få hundrede meter øst for stationen i Sorø.

Det er fortsat ikke lykkedes for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi at identificere manden, og derfor bringer man nu fotos af hans tatoveringer i håb om, at nogen kan genkende dem.

Den afdøde beskrives som: Cirka 40 år gammel og 180 cm høj. Han var almindelig af bygning og havde kort, mørkt hår og skægstubbe.

Han var tatoveret flere steder: På venstre underarm/håndled er der et anker, og på venstre yderside af brystkasse står der "I'm the hero of this Story" med gammeldags bogstaver. På højre kraveben/skulder er der tatoveret "Lev dit liv"¸ hvilket får politiet til at gå ud fra, at der er tale om en dansker. På ryggen er der et billede af en løve og et andet motiv. Se billederne af tatoveringerne her:

Umiddelbart før ulykken havde manden en blå t-shirt med "The Beatles" trykt i nakken og blå jeans på. Se vedhæftede billede.

Den pågældende mand mistede straks livet ved togpåkørslen, og han medbragte ingen former for legitimation. Han var dog iført en t-shirt med dette Beatles-logo.

Den pågældende mand mistede straks livet ved togpåkørslen, og han medbragte ingen former for legitimation. Han var dog iført en t-shirt med dette Beatles-logo.

Politiet opfordrer borgere, der har oplysninger om den afdøde, som kan genkende den pågældende ud fra beskrivelsen, eller som har oplysninger til sagen i øvrigt, om at kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

jn

Publiceret 22 March 2019 13:47

SENESTE TV