Foto: Localeyes.dk

Kunne mulig seriemorder være standset? Blev anmeldt få uger inden det første dødsfald

En 26-årig mand sidder varetægtsfængslet, sigtet for tre drab på Østerbro. Men nu viser nye oplysninger, at manden få uger inden det første dødsfald, blev anmeldt af en nær ven.

Af
Daniel Sennek

Den 26-årige mand, der er sigtet for tre drab i februar og marts, blev allerede i januar meldt til politiet. Det gjorde han, fordi han havde stjålet godt 40.000 kroner fra en anden mand, som havde kendt ham gennem adskillige år - og som beskriver deres forhold som "nært".

Det skriver B.T.

Den forurettede mand er anonym, men avisen kender hans identitet. Han blev snydt af den 26-årige mand, der blandt andet misbrugte hans kreditkort til at købe en rejse til 22.000 kroner. Manden anmeldte det til politiet. De store pengebeløb blev stjålet i januar, få uger før den 26-årige angiveligt begyndte sit myrderi.

Først en 83-årig kvinde torsdag 7. februar. Dernæst en 80-årig mand lørdag 2. marts. Og til sidst en 81-årig kvinde torsdag 7. marts.

Den 26-årige er tiltalt for at stå bag de tre ofre, der alle boede i samme boligkompleks på Vangehusvej i København. Han nægter sig skyldig i alle tre drab.

Den 26-årige, der er dansk statsborger, men stammer fra det østlige Afrika, er beskyttet af navneforbud, men af retsdokumenter, som B.T. har indsigt i, fremgår, at den 26-årige tidligere har siddet adskillige år i fængsel for voldtægt, drabsforsøg og forsøg på voldtægt mod to forskellige kvinder.

Publiceret 22 March 2019 07:44

SENESTE TV