Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock corinaldo - stock.adobe.com

Ungdomsskoleelev forsvundet på mystisk vis på studietur i udlandet

40 elever fra Helsingør Ungdomsskoles 10. klasse har i den forgangne uge været på studietur i Manchester i England, men ikke alle vendte hjem igen - en elev er nemlig forsvundet på mystisk vis i det engelske. Det skriver sn.dk.

Ungdomsskolen har i en redegørelse underrettet Helsingør Kommune om hændelsen, og heri hedder det, at den 17-årige unge mand torsdag morgen i sidste øjeblik havde takket nej til en fælles løbetur under påskud af at have ondt i maven.

Da de andre elever vendte tilbage til deres hostel, var han forsvundet fra stedet uden at have taget sin baggage med. Den 17-årige har været forsvundet siden. Både engelsk og dansk politi og Udenrigsministeriet er sidenhen blevet involveret i sagen - ligesom drengens familie er underrettet.

Engelsk politis efteforskning har vist, at hans forsvinden er sket ganske frivilligt. En overvågningsvideo viser nemlig, at han forlader hotellet umiddelbart efter de andre elever tager ud at løbe.

Det viser sig, at han havde alle sine personlige papirer på sig, deriblandt en opholdstilladelse, da han ikke er dansk statsborger, skriver sn.dk.

Hos Helsingør Kommune er man glad for håndteringen af den mystiske sag.

"Det er midt i denne meget forfærdelige oplevelse for alle involverede godt at opleve, at vores kriseberedskab fungerer rigtig godt og en stor ros til alle, der har hjulpet og stor tak for den meget professionelle krisestyring til ungdomsskoleinspektør Helle Josefsen," lyder det fra Helsingør Kommunes centerchef, Rikke Reiter.

jn

Publiceret 23 March 2019 20:33

SENESTE TV