sadness young woman sitting on wood floor looking at empty dark area feeling unhappy and afraid on white wall background with battered abused woman concept.

sadness young woman sitting on wood floor looking at empty dark area feeling unhappy and afraid on white wall background with battered abused woman concept. Foto: Adobe Stock

Uhyggelige detaljer: Underbo vækket, da indvandrer gik brutalt amok på 15-årig pige

En 15-årig pige blev i slutningen af januar gennemtæsket af sin 20-årige ekskæreste.

Af
Daniel Sennek

I januar havde en 15-årig pige fra Skive lånt sin venindes lejlighed fpr at tale ud med sin 20-årige ekskæreste. Det skulle tage cirka en time, men da den 15-årige ikke kom tilbage til aftalt tid, blev veninden bekymret - og tilsyneladende med god grund.

Det skriver Skive Folkeblad.

Veninden ringede til pigen for at høre om alt var i orden, men det fik den 20-årige ekskæreste, der har invandrerbaggrund, til at stikke noget skarpt mod pigens hals.

"Jeg kunne ikke se, om det var en kniv, men det var i hvert fald noget skarpt, og det lignede en brødkniv. Han truede han mig til at sige i telefonen, at alt var fint, og at hun ikke skulle komme," lød det fra den 15-årige i retten ifølge Skive Folkeblad.

Den 20-årige gik brutalt amok og både slog, sparkede og truede den 15-årige pige undervejs i opholdet i lejligheden. Han forsvandt til sidst, hvilket fik den grædende pige til at søge tilflugt hos underboen. Underboen forklarede i retten, at hun var vågnet på grund af den højlydte tumult ovenover. Og det lød ifølge hende meget voldsomt.

"Jeg hørte, at hun sagde stop fire-fem gange, og jeg var tæt på at ringe til politiet. Men så stoppede det, og en person forlod lejligheden," forklarede underboen i retten ifølge Skive Folkeblad.

Den 20-årige mand, der tidligere er blevet dømt for vold, nægter sig skyldig i alle tiltaler. Han er tiltalt i fem forhold, der dækker vold, vidnetrusler og frihedsberøvelse.

Den 25. april vil der falde dom. Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om udvisning

Publiceret 25 March 2019 07:53

SENESTE TV