Ung mand klamrede sig til bropille i det kolde vand: Årvågen borger slog alarm

En 21-årig mand kan takke en årvågen nordjyde med et par ekstra gode øjne for, at han blev reddet hurtigt i land fra det kolde vand i Limfjorden.

Af
Daniel Sennek

Søndag middag slog en borger alarm. En person klamrede sig til en af bropillerne på Limfjordsbroen. Det viste sig at være en 21-årig mand fra Dronninglund, der kæmpede for sig liv i det kolde vand.

Det skriver TV2 NORD.

"Vi kan se ham herinde på vagtcentralen. Der er kameraer på Limfjordsbroen, som vi kan styre, så vi kan dirigere kameraet hen, så vi kan se ham," siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, til TV2 NORD.

Dermed fik Nordjyllands Politi bekræfte, at der lå en mand og klamrede sig til en af bropillerne. Hurtigt var manden dog oppe igen. Takket være en særdeles effektiv redningsindsats.

"Jeg er imponeret over redningsberedskabet. Der går ni minutter fra vi får anmeldelsen til, at redningsmandskabet har fat i manden. De fortjener en stor ros," siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck, til TV2 NORD.

Den 21-årige mand er nu på hospitalet blandt andet for at få tjekket, om han har fået forfrysninger eller andet efter turen i vandet. Det vides endnu ikke, hvordan den 21-årige er havnet i vandet.

Publiceret 25 March 2019 08:41

SENESTE TV